För Företag

Hur ser Dina säljare ut egentligen när de representerar företaget? Lever de upp till företagets image? Håller de sig rena och gör ett gott intryck på era kunder?

Lägger ni ner lika mycket kraft på att hålla era bilar rena och fräscha som på personalen? Dina företagsbilar är förstås en viktig del av ansiktet utåt. Bilarna ingår som ett naturligt element i den totalbild som dina kunder och allmänheten har av Ditt företag.

På Kronoparken Bilvård är vi specialister på rena affärer. Vi ger Din bil den omvårdnad den behöver såväl utvändigt som invändigt. Hos oss tvättas bilen skonsamt med borstar gjorde av mjuka, följsamma textil- och NeoGlideborstar. Här får Du också hjälp med att lyfta lackens ansikte i vår polermaskin, där vi befriar lacken från oxider och andra luftangrepp. Resultatet blir en skinande blank bil med ett varaktigt skydd.

Utöver detta erbjuder vi allt ifrån motortvätt, polering och rekonder till dammsugning, klädseltvätt, lackskydd och glasbehandling. Välskötta bilar är inte bara snyggt. Att de betalas bättre i inbyte har Du väl heller inget emot.

Som företagare har du möjlighet att handla på faktura. Enkelt och smidigt! Fakturering sker månadsvis. Kontakta oss så lämnar vi ett kostnadsförslag!