OM KRONOPARKEN BILVÅRD

kronoparken ny logo (1) (1)

Vi på Kronoparken Bilvård skulle vilja att ditt besök blir upptakten till en nära och långvarig relation, oavsett om du är privatkund eller företag. Vi vill med bra bilvård medverka till bättre bilekonomi och ett behagligare bilinnehav.

Som kund ska du känna tillit och engagemang från oss som arbetar på Kronoparken Bilvård. Du kommer bli nöjd oavsett vilken av våra produkter du väljer. Vi garanterar att både du och bilen får en upplevelse. När du lämnar in bilen för bilvård hos oss får du tillbaka nybilskänslan.

Har du någon fundering? Tveka inte att höra av dig till oss, vi har all den erfarenhet som krävs för att du som kund ska bli nöjd

VARFÖR OSS?

1. Vi älskar bilar. Våra och era.

Att ha kul på arbetet är viktigt för oss. Vi tycker om det vi gör och är stolta över att göra skillnad. För oss är det viktigt att du som kund känner det

2. Vi är bra på det vi gör. Hög service och kvalité.

Vi är bra på det vi gör. Hög service och kvalité. Varje år rullar över 1000 bilar in och ut genom vår tvätt. Alla bilar lämnas in med olika skick men kommer alltid ut med samma. Skinande rena!

Vi ligger i Grubbe. Vid ICA.

Vi har det perfekta läget. Boka tid hos oss och passa på att shoppa i grubbes centrum, gå på match eller handla på ICA. Bilen är alltid lika ren när du åker hem!

gå överst